Pancer Evelina

Pancer Evelina

Pancer Evelina

Projektmenedzser

Korábbi munkáim során nagyon sűrű időbeosztás alapján dolgoztam, melyben az utazás kiemelt szerepet kapott. Ekkor szembesültem a sokakat éríntő kihívással: egészségeset enni – gyorsan – útközben? Hiába vágytam rá, számomra is maradt – alternatíva hiányában — egy-egy gyorsan elmaszatolható süti, szendvics vagy csokis croissant.

Mikor kiderült, hogy kislányomnak élelmiszer-intolerancia van, a világ fenekestűl fordult fel, hiszen meg kellett változtatnom addigi étkezési szokásainkat. Az új életmód kialakítása során áttértünk a nyers élelmiszerkészítményekre, többek között a nyers zöldség-gyümölcs turmixokra is, hiszen ezek gyorsak, egészségesek, táplálóak és igazán finomak is egyben. Ekkor született meg a SmooGo, mely nyers alapanyagokból készül és rendkívül egészséges hiszen mentes minden adalékanyagtól, gluténtól, GMO-tól, növényvédőszertől, hormontól vagy hozzáadott cukortól.

Bízom benne, hogy a SmooGo egyre több embernek tudja majd biztosítani az elérhető, egészséges alternatívát a rohanó hétköznapokban, hiszen a napi zöldség és gyümölcs fogyasztás az elfoglalt embereknek sem lesz így már kihívás.

Kapcsolatfelvétel

Ne habozz kapcsolatba lépni velünk.
Hamarosan válaszolunk kérdéseidre!