Rólunk

Gyors és szuper egészséges csomagok

A rohanó hétköznapokban egyre többen keresik az egészséges gyorséttermi alternatívákat, illetve próbálnak több zöldséget és gyümölcsöt becsempészni napi étkezésükbe, több kevesebb sikerrel. Általános probléma, hogy sokan nem rendelkeznek elég idővel a napi bevásárláshoz, illetve főzéshez, így erre kínál megoldást a SmooGo, mely mögött egy komoly szakmai háttér és – szó szerint – egy nagy család áll.

Filozófiánk

“Hagyd, hogy az ételed legyen a gyógyszered és a gyógyszered pedig az ételed.” – Hippokratész

Rólunk

Olyan családba születtem, ahol az élelmiszerek, a jó és minőségi ételek mindig is nagyon fontos szerepet játszottak. De ez nem is lehetett másként, hiszen nagyszüleim gazdálkodók, élelmiszer-termelők voltak, és tudásukat mondhatni már szüleim és én is az anyatejjel szívtuk magunkba.

Szüleim ezt a megszerzett tudást magasabb szintre emelve élelmiszer-ipari mérnökökké váltak, s immáron több mint 39 éves tapasztalattal rendelkeznek a fagyasztott élelmiszeriparban. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen ezen évek alatt nekem is lehetőségem nyílt elsajátítani a különböző szakmai trükköket és fogásokat, így építészmérnöki végzettségem ellenére végül visszatértem a családi gyökerekhez.

Annak ellenére, hogy mindig is odafigyeltem arra, hogy házi készítésű, egészséges és organikus ételeket fogyasszunk, 7 évvel ezelőtt kislányomnál táplálékintoleranciát állapítottak meg. Jóléte érdekében még nagyobb figyelmet fordítottam arra, hogy milyen alapanyagokból tudok számára ízletes és egészséges ételeket készíteni, melynek hatására teljes életmód-váltáson mentünk keresztül.

A smoothie fogyasztása hatalmas fordulatot eredményezett, mely arra ösztönzött, hogy megosszam tudásomat és receptjeimet mindazokkal, akik segítségre szorultak életmódjuk megváltoztatásához.

Mivel sok országban éltem és utaztam, így a nemzetközi konyhával való megismerkedés, illetve ezeknek az országoknak a helyi termékei és fűszerei igazán változatossá tették a saját smoothie-jaimat. Ugyanazzal a gyümölcs- és zöldségkeverékkel, valamint a különböző fűszerek és gabonák hozzáadásával teljesen más ízeket hozhatunk létre, így a végtermék mindig változatos és ízletes marad.

Az egészségünk a legfontosabb kincsünk, melyet csak akkor értékelünk, ha problémánk adódik, megbetegszünk. Az egészség, sok ember számára magától értetődő, így a megelőzésre nem fordítunk kellő figyelmet. Pedig legtöbbünk stresszes életében még kiemelkedőbb fontossággal bír az olyan egészséges, nyers, adalékanyag-, GMO- és cukormentes termékek fogyasztása, mint amilyen a SmooGo smoothie is.


Pancer Evelina

Pancer Evelina

Projektmenedzser

Korábbi munkáim során nagyon sűrű időbeosztás alapján dolgoztam, melyben az utazás kiemelt szerepet kapott. Ekkor szembesültem a sokakat éríntő kihívással: egészségeset enni – gyorsan – útközben? Hiába vágytam rá, számomra is maradt – alternatíva hiányában — egy-egy gyorsan elmaszatolható süti, szendvics vagy csokis croissant.

Mikor kiderült, hogy kislányomnak élelmiszer-intolerancia van, a világ fenekestül fordult fel, hiszen meg kellett változtatnom addigi étkezési szokásainkat…>>>